HAVERKORT een begrip in Haarlem

✔ Maak uw wensen kenbaar

✔ Wissel uw oude goud in

✔ Exclusieve sieraden op maat


Trouwringen nabij Hoofddorp

Het uitzoeken van uw trouwringen bij Haverkort juweliers in Haarlem, nabij Hoofddorp, is een waar feestje. Het is een mooie voorbereiding op uw bruiloft en een bijzondere bezegeling op het huwelijk. Een trouwring draagt u echter wel de rest van uw leven. Het maken van een weloverwogen keuze is bij het uitzoeken van dit bijzondere sieraad dan ook essentieel. 


Meer info? Neem contact op


Ontvang advies en hulp bij het uitzoeken van trouwringen in Haarlem, nabij Hoofddorp

Wij nemen de tijd voor u, zodat u uiteindelijk de ring van uw dromen vindt. Wij bieden in ons ruime aanbod met goud- en zilverwaar verschillende prachtexemplaren aan. De exclusieve trouwringen die u bij ons nabij Hoofddorp vindt, zijn van echt goud gemaakt. Kies een variant met of zonder diamant; hoe u het wenst. Bovendien hebben wij de expertise om de trouwringen te voorzien van gravuren. Voorzie de ringen van uw trouwdatum of bijvoorbeeld de namen. Zo laat u geheel naar wens een uniek exemplaar creëren. Laat de bruiloft maar beginnen!Kom langs in onze winkel om onze trouwringen te bekijken

Bekijk ons uitgebreide assortiment trouwringen in onze winkel in Haarlem, nabij Hoofddorp, en maak uw keuze. Wij staan u graag te woord en presenteren u de beste opties. Ook geven wij u advies en informatie over de trouwringen of bijvoorbeeld verlovingsringen uit ons assortiment. Kom gerust eens langs, bel naar 023-5334293 of vul het contactformulier in.