HAVERKORT een begrip in Haarlem

✔ Maak uw wensen kenbaar

✔ Wissel uw oude goud in

✔ Exclusieve sieraden op maat


Sieraden reparatie Haarlem

Wanneer uw sieraden alleen nog met een vakkundige reparatie gered kunnen worden, staat Haverkort juweliers in Haarlem voor u klaar. Wij toveren uw sieraad weer om tot nieuw zodat u uw favorieten weer dag in dag uit kunt dragen.


Meer info? Neem contact op


Wij voorzien uw sieraden van een vakkundige reparatie in onze winkel te Haarlem

Is er een schakel van uw armband afgebroken? Is uw horlogeband kapot of zijn andere sieraden helaas niet meer draagbaar door een mankement? Wanneer uw dierbare sieraden toe zijn aan een reparatie, bezoekt u onze winkel in Haarlem. We verzorgen reparaties en aanpassingen in eigen atelier aan gouden en zilveren sieraden en juwelen. Daarnaast zijn wij ook perfect in staat om sieraden te graveren, solderen of een compleet nieuw sieraad te vervaardigen. Ook voor uw horloge kunnen wij veel betekenen. Van het vervangen van de batterij tot een volledige revisie van het uurwerk: bij ons in Haarlem moet u zijn voor een reparatie van uw sieraden. Welk sieraad brengt u naar ons toe?

Wacht niet langer en breng die kapotte armband of dat horloge met stilstaande wijzers naar ons toe. Wij blazen uw sieraden namelijk nieuw leven in. Bezoek onze winkel in Haarlem, nabij Nieuw-Vennep en Heemstede, om de mogelijkheden te bespreken of bel naar 023-5334293 voor antwoord op uw vragen. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.