HAVERKORT een begrip in Haarlem

✔ Maak uw wensen kenbaar

✔ Wissel uw oude goud in

✔ Exclusieve sieraden op maat


Juwelier nabij Nieuw-Vennep

Wilt u graag nieuwe sieraden kopen bij een juwelier met een uitgebreid aanbod, stap dan zeker eens binnen bij Haverkort juweliers in Haarlem, nabij Nieuw-Vennep. Ons uitgebreide aanbod met prachtige zilver- en goudwaren biedt voor ieder wat wils.


Meer info? Neem contact op


Bij onze juwelier nabij Nieuw-Vennep vindt u klassieke horloges en trendy oorbellen

Bent u op zoek naar een klassiek horloge of trendy armbanden met bijpassende ringen? Naar wat voor sieraad u ook op zoek bent, wij als juwelier nabij Nieuw-Vennep bieden u een uitgebreid aanbod met uiteenlopende sieraden. Daarnaast hebben wij ook een schitterend aanbod met trouw- en verlovingsringen die wij voor u kunnen graveren. Heeft u een sieraad in gedachte, maar heeft u het niet kunnen vinden? Door onze jarenlange ervaring zijn wij perfect in staat om voor u een nieuw sieraad te vervaardigen of om u soldeerwerk aan te bieden.Laat uw sieraden bij ons repareren

Een sieraad gaat vaak jaren mee. Mocht het onverhoopt toch schade hebben opgelopen, dan voorzien wij uw sieraad van een vakkundige reparatie. Van het reviseren van het uurwerk tot het verwijderen van een schakel in uw armband: als professionele juwelier in Haarlem, nabij Nieuw-Vennep en Schalkwijk, staan we voor u klaar. Kom gerust eens langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken. Hier heeft u ook de mogelijkheid om oud goud in te wisselen. Wilt u liever bellen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 023-5334293. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.