HAVERKORT een begrip in Haarlem

✔ Maak uw wensen kenbaar

✔ Wissel uw oude goud in

✔ Exclusieve sieraden op maat


Juwelier nabij Hoofddorp

Wanneer u een juwelier nabij Hoofddorp zoekt voor een verscheidenheid aan diensten, stapt u zeker eens binnen bij Haverkort juweliers in Haarlem. Wij zijn gevestigd in Winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem-Zuid en hebben een ruim assortiment met prachtige sieraden.


Meer info? Neem contact op


Uw juwelier vlak bij Hoofddorp met een grote goud- en zilvercollectie

Of u nu een nieuwe ring, armband, trouwringen, oorbellen, ketting of nieuw horloge wilt: wij hebben een ontzettend ruime zilver- en goudcollectie waarmee u geheid slaagt. Wij hebben prachtige klassieke exemplaren, maar u vindt bij ons ook sieraden volgends de laatste trends. Wanneer u gaat winkelen nabij Hoofddorp en graag een compleet nieuw sieraad wilt laten vervaardigen door een juwelier, helpen wij u graag verder. Wij solderen uw sieraad tot het helemaal naar wens is, maar wij zijn ook perfect in staat om een volledig nieuw sieraad voor u te ontwikkelen. Wij staan voor u klaar wanneer u een reparatie nodig heeft

Als juwelier in Haarlem, nabij Hoofddorp, kunnen wij meer voor u betekenen dan alleen de verkoop van sieraden. Mocht de batterij van uw horloge leeg zijn of het uurwerk niet meer werken, verzorgen wij graag de reparatie. Wij hebben een ontzettend groot reparatietraject waarmee wij nagenoeg ieder sieraad voor u repareren. Vul hiervoor het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 023-5334293. Ook is het mogelijk om onze winkel in Haarlem, nabij Hoofddorp, te bezoeken wanneer u graag een professionele juwelier naar uw sieraad wilt laten kijken.