HAVERKORT een begrip in Haarlem

✔ Maak uw wensen kenbaar

✔ Wissel uw oude goud in

✔ Exclusieve sieraden op maat


Horlogemaker in Haarlem

Havermakers juweliers is welbekend als horlogemaker in Haarlem. Niets is zo vervelend als het hebben van een mooi horloge dat het niet doet. Wij zorgen dat uw antieke, moderne of andere soort horloge weer loopt zoals het hoort. Breng uw horloge gerust bij ons langs!


Meer info? Neem contact op


Wij zijn uw horlogemaker in Haarlem voor een goed werkend klokje

Het is fijn om een mooi horloge te hebben, maar wanneer het niet meer werkt, heeft u er niets aan. Is de batterij leeg, moet het uurwerk van een revisie voorzien worden of is uw horlogeband kapot? Als vakkundige horlogemaker in Haarlem pakken wij werkelijk iedere reparatie op die uw horloge nodig heeft. Zo bent u weer geheel bij de tijd. Ook voor het verwijderen en repareren van schakels kunt u bij ons terecht. Kortom: voor al uw horlogereparaties staan wij als vakkundige horlogemaker in Haarlem voor u klaar.Wij bieden nagenoeg alle reparaties aan die u zich maar kunt wensen

Heeft u een specifieke horlogereparatie nodig? Wij helpen u graag verder. Op het gebied van reparaties bieden wij ontzettend veel mogelijkheden aan. Breng uw horloge bij ons langs en wij zorgen dat deze weer naar behoren blijft tikken. Bezoek onze juwelierszaak in Haarlem en onze horlogemaker bespreekt graag de mogelijkheden met u. Voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken via 023-5334293 of vult u het contactformulier in.