HAVERKORT een begrip in Haarlem

Horloge kopen in Haarlem

Wilt u graag een horloge kopen in een winkel met een ruime collectie, bezoek dan Haverkort juweliers in Haarlem. Wij hebben verschillende klassieke, trendy en luxe dames- en herenhorloges in ons assortiment die u na de aanschaf geheid niet meer van uw pols wilt doen! 

Michael Kors 


 

Kies uit diverse topmerken wanneer u een horloge bij ons komt kopen in Haarlem

In onze winkel in Haarlem kunt u een horloge kopen in verschillende stijlen, merken en maten. Zo hebben wij voor mannen stoere horloges van het merk Diesel. Hiermee bent u verzekerd van een opvallend uurwerk! Ook een trendy horloge van Skagen kunt u kopen in onze winkel in Haarlem. Deze elegante en stijlvolle designhorloges hebben een hoogwaardige afwerking en zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Ga voor een fraai design met de innovatieve en luxe horloges van het merk Seiko. Zowel dames als heren kopen een prachtig horloge van dit kwaliteitsmerk gewoon in onze winkel in Haarlem. Ontdek ook de vele andere merken en modellen die wij aanbieden. 


Hugo Boss

 

Fossil 

  

Seiko 

 Pulsar 

 


Tommy HilfigerLaat u adviseren over de verschillende horloges

Sinds 1967 is de winkel van Haverkort juweliers een waar begrip in Haarlem en kunt u hier een horloge kopen dat helemaal naar uw smaak is. Wij hebben de nodige expertise in huis om u te adviseren en te begeleiden gedurende uw aankoop. Bezoek onze winkel en pas de stijlvolle en kwalitatieve horloges uit ons assortiment. Wilt u graag een vakkundige reparatie van uw horloge? Ook dan helpt onze horlogemaker u verder! Heeft u vragen of opmerkingen voor ons in Haarlem over het kopen van een horloge? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met onze vriendelijke medewerkers via 023-5334293